El Bebè I El Seu Context Familiar (Cd-rom)

El libro El Bebè I El Seu Context Familiar (Cd-rom) en formato PDF. El libro El Bebè I El Seu Context Familiar (Cd-rom) en formato MOBI. El libro El Bebè I El Seu Context Familiar (Cd-rom) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Desconocido. Disfruta leyendo con el sitio web comercioslatinos.es.
Material multimèdia que inclou la versió completa de dos instruments molt utilitzats pels psicòlegs: la Taula de Desenvolupament Psicomotor i l'escala HOME. El primer permet una anàlisi ràpida de les conductes que s'esperen d'un bebè segons la sev edat. L'escala HOME s'utilitza per avaluar la qualitat del context familiar del bebè. El CD inclou una àmplia gamma d'exemples audiovisuals que serveixen com a models experts de com es passen la taula i l'escala a bebès de diferents edats. .És un material que s'utilitza per a la formació d'estudiants universitaris i que també pot ser d'interès per a psicòlegs, pediatres, educadors i qualsevol persona que vulgui conèixer el desenvolupament dels bebes.
FECHA
none
ISBN
none
AUTOR(A)
Desconocido
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,90 MB
Comercioslatinos.es El Bebè I El Seu Context Familiar (Cd-rom) Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Libros para padres | Planeta de Libros
Origen i context. Composta per Rossini en només 11 dies quan tenia 20 anys, és la quarta de les cinc farses compostes per Rossini per al Teatro San Moisè de Venècia entre 1810 i 1813 -la resta foren La cambiale di matrimonio (1810), L'inganno felice (1812), La scala di seta (1812) i Il signor Bruschino (1813)-, i que van constituir un pas clau en la definició del seu estil còmic.
Maggie Simpson - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Con estos libros para padres, podrás saber lo que necesitas para que te acompañen durante el crecimiento de tu hijo. ¡Encuentra el tuyo!
LIBROS RELACIONADOS

Manual Gestion Ambiental En La Empresa. Formacion Para El Empleo.pdf

El Pensamiento Chino Desde Confucio Hasta Mao Tse Tung.pdf

La Republica.pdf

El Fantastic Viatge De Dali.pdf

Rayuela.pdf

La Memoria Fragil.pdf

Raíces Y Sombras.pdf

El Testamento De Mao Y El Porvenir Del Mundp.pdf

Los Sueños De La Cometa De Papel.pdf

Preguntelo A La Srta. Mott.pdf

El Mundo Del Ballet.pdf

Fundación Del Monasterio De El Escorial.pdf

Ensayo Sobre La Obra De Calderón.pdf

Polonia 1900-1939: Fondos Del Museo Del Cartel De Wilanow.pdf

Drácula.pdf