Del Xumet A La Birra: Histories I Cabories D Una Psicologa De Cap ÇAlera

Descubre el libro de Del Xumet A La Birra: Histories I Cabories D Una Psicologa De Cap ÇAlera con comercioslatinos.es. Lea el PDF de Del Xumet A La Birra: Histories I Cabories D Una Psicologa De Cap ÇAlera en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Del Xumet A La Birra: Histories I Cabories D Una Psicologa De Cap ÇAlera y otros libros de Imma Sagrera.
Ser pares, educar, és un repte que sovint no sabem com afrontar. A Del xumet a la birra, l’Imma Sagrera fa valer els seus anys d’experiència professional com a psicòloga per mostrar-nos casos reals. Ens planteja problemes de conducta, de sociabilitat, d’autoconcepte… i ens va guiant pel camí de les solucions. Pares i mares trobaran en aquesta lectura un suport a la seva tasca educativa. Com diu l’autora, no hi ha receptes màgiques perquè el fet d’educar es basa en la lògica, la coherència a l’hora d’actuar i la utilització del sentit de l’humor. Un llibre divertit i amè, carregat d’exemples, problemes i solucions, que no només entusiasmarà mares i pares, sinó també tots aquells que tinguin un cert interès per endinsar-se en la naturalesa humana a través d’una de les etapes més fascinants de la vida: la infantesa i l’adolescència.
FECHA
2004
ISBN
9788497910804
AUTOR(A)
Imma Sagrera
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,47 MB
Comercioslatinos.es Del Xumet A La Birra: Histories I Cabories D Una Psicologa De Cap ÇAlera Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Sala de premsa de Cossetània: Cossetània afegeix nous ...
DEL XUMET A LA BIRRA: HISTORIES I CABORIES D UNA PSICOLOGA DE CAP ÇALERA de IMMA SAGRERA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
EOF
Ser pares, educar, és un repte que sovint no sabem com afrontar. A "Del xumet a la birra", l'Imma Sagrera fa valer els seus anys d'experiència professional com a psicòloga per mostar-nos casos reals. Ens planteja problemes de conducta, de sociabilitat, d'autoconcepte... i ens va guiant pel camí de les solucions.
LIBROS RELACIONADOS

Ignorades Per Desitjades.pdf

Porque Me Gustas Nº 1.pdf

Historia De La Literatura Romana.pdf

Mundos Del Mas Alla: La Vida Despues De La Muerte.pdf

Le Bois - Architecture Et Construction - Dimitris Kottas - Gran Tamaño Y Muy Ilu.pdf

De La Ciencia Académica A La Ciencia Crítica.pdf

¡Corre, Supermosca!.pdf

L Iglu.pdf

Pequeños Placeres..pdf

El Lobo Y Las Tres Cabritillas.pdf