Pura Anarquia

Descubre el libro de Pura Anarquia con comercioslatinos.es. Lea el PDF de Pura Anarquia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pura Anarquia y otros libros de Woody Allen.
«Divendres em vaig despertar i, com que l'univers s'està expandint, vaig trigar més que de costum a trobar la bata. Això em va fer sortir amb retard cap a la feina», diu l'oficinista que protagonitza «Nerviós». Aquesta és una de les 18 històries que aplega el darrer recull de contes d'humor de Woody Allen, tot un esdeveniment, ja que no en publicava des de fa vint-i-cinc anys.Mentre que la meitat d'aquests relats va aparèixer a la revista The New Yorker, els altres 9 contes són completament inèdits. La seva varietat de personatges inclou un escriptor pretensiós a qui tempten per novel·lar una pel·lícula; una mainadera que escriu un llibre corrosiu sobre el matrimoni benestant que l'ha contractada; o un guionista fracassat que es reconverteix en redactor de pregàries sol·licitades al lloc de subhastes d'internet eBay.Amb la seva inconfusible mirada sobre l'absurd, Woody Allen aconsegueix superar-se en aquesta ocasió com un dels més aguts narradors satírics.
FECHA
2007
ISBN
9788466408523
AUTOR(A)
Woody Allen
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,19 MB
Comercioslatinos.es Pura Anarquia Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Pura anarquía. Allen, Woody. Libro en papel. 9788483830109 ...
PURA ANARQUÍA es un libro escrito por Woody Allen tiene un total de 185 páginas , identificado con ISBN 9788483835258 y ha recibido 1 votos de nuestros visitantes . Originalmente fue publicado en 2007 y se volvió a publicar en el año 2008 . En total tiene una nota media de 5 sobre cinco.
Pura anarquía (.): Amazon.es: Allen, Woody: Libros
Pura anarquía es el nombre de la edición española de la recopilación de relatos de Woody Allen, publicados en Estados Unidos con el nombre "Mere Anarchy". Perfiles. Es un libro compuesto por 18 cuentos cómicos escritos por Woody Allen.
LIBROS RELACIONADOS

3d Stickers. Mini Planetas Divertidos (Ref: 4201).pdf

El Pensamiento Fundamental De José Antonio.pdf

Castillos Y Caballeros.pdf

Seguridad Social: Casos Practicos (10ª Ed.).pdf

Frances. Ensemble 1 (3º Eso) (Incluye Cd-rom).pdf

Materia Medica De Medicinas Homeopaticas.pdf

Angel (Coleccion Chispitas).pdf

Snoopy Y Carlitos Nº 19/25(1987-1988).pdf

Rueda Color (Pack 4 Titulos).pdf

Mientras Sopla El Huracán.pdf