El Maresme Historic Llegendes

Cuida los árboles y descarga el libro de El Maresme Historic Llegendes en formato electrónico. En comercioslatinos.es encontrará el libro de El Maresme Historic Llegendes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Maresme Historic Llegendes en tu teléfono, tableta o navegador!
Els relats recollits en aquest volum expliquen la història de la comarca segons la visió popular.Veurem com s’explica el naixement d’alguns dels pobles del Maresme i de les ermites més antigues. Els successos protagonitzats pels visigots, els francs o els àrabs. No hi falten relats sobre els castells, els reis, els nobles, els cavallers templers, el descobriment d’Amèrica, els atacs dels pirates nord-africans, la presència de la Inquisició, la Guerra de Successió o la Guerra del Francès, que va deixar a la comarca una forta petjada llegendària.No hi manquen alguns costums i tradicions de la comarca, personatges i llocs pintorescos, ni tampoc l’explicació dels populars malnoms del Maresme.En el present volum es recullen les llegendes històriques que complementen dels de tipus fantàstic, publicades en un volum anterior, núm. 29.
FECHA
2015
ISBN
9788492811700
AUTOR(A)
Ramon Coll Monteagudo
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,42 MB
Comercioslatinos.es El Maresme Historic Llegendes Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Tradicions i llegendes | Costa de Barcelona Maresme
Descripción. El Maresme.Es una de las 11 comarcas de la Provincia de Barcelona ().La comarca del Maresme está ubicada en la parte noreste de Cataluña. está constituida por 30 municipios y su capital es Mataró.Su litoral es uno de los lugares más turístico y es popularmente conocido como la Costa del Maresme.
Una mina de leyendas :: Los autobuses no atraviesan el ...
Em quedo tranquil.la pensant que tota aquella gent a qui Martín ha escoltat transmetran les llegendes als seus fills i que tot això no es perdrà però…si es perd, tindrem gràcies a edicions Sidillà un testimoni escrit de les llegendes més conegudes de la Costa Brava.
LIBROS RELACIONADOS

España Sur: Andalucia, Murcia, Canarias 2003-2004 (Mapa Total) (1 :400000).pdf

Historia Universal De La Edad Media (2ª Ed.).pdf

Cómo Percibir El Futuro Con El I Ching.pdf

El Silenci De Les Cases.pdf

Dinosaurio.pdf

La Historia De Lam Tahn.pdf

Yo Las Queria.pdf

Artikutza. Naturaleza E Historia / Natura Eta Historia.pdf

Teatre Vuitcentista D Autor Terrassenc (1865-1870).pdf

Casa Museo De Lope De Vega: Guia Y Catalogo (Ref: 1463683).pdf

Academia De Networking De Cisco Systems. Hp Fundamentos De Tecnología De La Información: Hardware Y Software Para Pc.pdf

Goya.pdf

Eso 1º Sociales 12 Castilla-mancha Trimestres.pdf

Gobierno Del Hombre De Negocios A Quien Las Ocupaciones Disipan El Tiempo.pdf

Horizonte Doctrinal De La Sociología Hispano Americana.pdf

La Ii Guerra Mundial En Imágenes.pdf

España Y La Otan. Perspectivas Políticas Y Estratégicas.pdf

Ballarina Per Un Dia.pdf

Un Viatge Per L Univers.pdf

La Pasión Y La Condena.pdf