Cnt La Força Obrera De Catalunya

Descubre el libro de Cnt La Força Obrera De Catalunya con comercioslatinos.es. Lea el PDF de Cnt La Força Obrera De Catalunya en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cnt La Força Obrera De Catalunya y otros libros de Ferran Aisa.
La tardor del 1910 es va fundar a Barcelona la Confederació Nacional del Treball. La CNT es va convertir ben aviat en la gran organització sindical del proletariat ibèric i, sobretot, dels obrers de la indústria catalana. La força obrera de la CNT a Catalunya i en altres indrets de la península Ibèrica es basava en la defensa dels militants dels sindicats a través de la solidaritat de classe per aconseguir l’emancipació humana. «Portem un món nou al cor», deia Durruti, i sintetitzava així unes idees, les àcrates, que mai no han deixat d’estar presents en la nostra societat.Ferran Aisa s’immergeix en la història de la Confederació a través de la lluita sindical, les vagues obreres, el pistolerisme, la repressió governamental, la insurrecció i la revolució. La CNT, exemple genuí sense comparació amb cap altra organització obrera del món, va ser la gran força obrera de Catalunya durant tot el primer terç del segle XX i ha esdevingut un mite per al moviment revolucionari antiautoritari mundial. Amb la derrota i la diàspora republicana el 1939, la seva influència va anar minvant, però l’ideal llibertari perviurà per sempre com a anhel d’una societat més justa.La tardor del 1910 es va fundar a Barcelona la Confederació Nacional del Treball. La CNT es va convertir ben aviat en la gran organització sindical del p...
FECHA
2013
ISBN
9788415711162
AUTOR(A)
Ferran Aisa
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,84 MB
Comercioslatinos.es Cnt La Força Obrera De Catalunya Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
La CNT. La força obrera de Catalunya - Fahrenheit 451
CNT Catalunya i Balears. Genís Ferrero, de 33 anys, és afiliat a la CNT de Granollers i Comarca. Actualment treballa en matèria de Prevenció de Riscos Laborals. Ha militat en les files llibertàries de la seva comarca i de Barcelona des de l'any 2000, i ha fet activisme en sectors laborals com el comerç i els serveis públics externalitzats.
Librería de la Fundación Anselmo Lorenzo - fal2.cnt.es
CNT, la força obrera de Catalunya neix d'un concepte extret de la novel · la proletària de Víctor Serge El naixement de la nostra força, on s'explica l'aparició del moviment anarcosindicalista a la ciutat de Barcelona l'any 1917.
LIBROS RELACIONADOS

Esquitx. Nº142 (A). La Berrugueta Al Nas. Suplement D´en Patufet.pdf

Tomasin Y El Cerdito.pdf

La Ventana Magica: La Escenografia Teatral En Valencia Durante La Primera Mitad Del Ochocientos.pdf

Anorexia Nerviosa Y Bulimia: El Peso De La Cultura.pdf

Amsterdam Plano Guia (2ª Ed. 2007).pdf

Meditaciones Diarias.pdf

Gran Bretaña Y La Independencia De La América Latina 1812 - 1830. Documentos Escogidos De Los Archivos Del Foreign Office. Vols. I-ii. Compilados Por.pdf

Joe Bar Team 1.pdf

Un Chapuzon De Colores (En El Baño).pdf

Introduccion A La Filosofia.pdf

Rev. Española Derecho Administrativo 2015 Suscripcion.pdf

Archipielago Nº 72.pdf

Voces Desde La Tumba.pdf