Llibre De Tres

Cuida los árboles y descarga el libro de Llibre De Tres en formato electrónico. En comercioslatinos.es encontrará el libro de Llibre De Tres en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Llibre De Tres en tu teléfono, tableta o navegador!
El Llibre de tres és, essencialment, una paròdia dels reculls seriosos i assenyats de màximes, bons consells i aforismes. L’autor té bona cura de donar tríades de bon sentit, recta moral i profitós ensenyament, a fi de sobtar el lector amb moltes altres de ridícules, sornegueres, desvergonyides i còmicament absurdes. La recercada incongruència, la intencionada enumeració caòtica, la barreja de seny i de malícia i de subtilesa i de grolleria, la reflexió lògica i l’estirabot, constituiran característiques pròpies del Llibre de tres.
FECHA
1997
ISBN
9788477272403
AUTOR(A)
Marti De (Ed.) Riquer
TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,32 MB
Comercioslatinos.es Llibre De Tres Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Llibre de Tres. Anònim. | Emporion
El Llibre Vermell de Montserrat (Libro Rojo de Montserrat), es un manuscrito medieval conservado en el Monasterio de Montserrat (Barcelona), que constituye uno de los pilares de la música medieval española.. Fue copiado en los últimos años del siglo XIV, y debe su nombre a su encuadernación en terciopelo rojo, hecha a finales del siglo XIX. ...
Prova pràctica: tres plataformes d'autoedició de llibres ...
El castell dels Tres Dragons és una de les obres més populars i conegudes del teatre còmic català. Es tracta d´una paròdia dels drames romàntics d´arrel medieval, tan de moda a Catalunya l´any en què va ser estrenada (1865).
LIBROS RELACIONADOS

Lenguas Viperinas, Bocas Chanel.pdf

La Dimension Mitica: Ensayos Selectos 1959-1987.pdf

La Muchacha De Las Bragas De Oro (Premio Planeta 1978).pdf

Religio 3 Anys (Projecte Aldebaran Xxi).pdf

Misión Cumplida. Reportaje A Las Fuerzas Armadas.pdf

Guinovart: Obras De 1948 A 2002.pdf

Masajes Terapéuticos.pdf

San Agustín De La Vida Feliz.pdf

El Clamor Del Silencio.pdf

La Fase Del Rubi.pdf