Historia De Una Cuinera: Memories De Maria Badia

Descubre el libro de Historia De Una Cuinera: Memories De Maria Badia con comercioslatinos.es. Lea el PDF de Historia De Una Cuinera: Memories De Maria Badia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Historia De Una Cuinera: Memories De Maria Badia y otros libros de Carme Marti.
Memòries de Maria Badia. Filla de pagesos, de ben jove va anar a servir a Reus, on va començar a cuinar. Als anys 30, a Barcelona, va ser cuinera d'una família benestant i va assistir a les classes del xef Rondissoni, a l'Institut de Cultura de la Dona. Va tornar al poble poc després de la guerra per casar-se i va fer de mestressa de casa, pagesa, mandonguera i cuinera a cases particulars per a celebracions i de les fondes Fonoll i Garrell. Inclou 30 receptes entre primers plats, segons i postres com ganyims, arengada amb chorro, braç de gitano, espinacs amb beixamel, rosetes, coca de codony, conill gratinat, estofat de senglar, rajada amb suquet de fesols, sopes bullides, perdius amb vinagreta, albergínies amb salsa verda, torrons de sabater i bacallà a la Blanca Colloni.
FECHA
2008
ISBN
9788493605261
AUTOR(A)
Carme Marti
TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,84 MB
Comercioslatinos.es Historia De Una Cuinera: Memories De Maria Badia Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Carme Martí | Escritor
La gràcia van ser, ja ho he dit, les cinc-centes pessetes que tenia estalviades a La Caixa de Pensions i romanien intactes» (Carme Martí, Maria Badia, Història d'una cuinera: memòries de Maria Badia. Juned: Editorial Fonoll, 2008, p. 86).
Historia D'Una Cuinera | 9788493605261 | Marti, Carme ...
Història d?una cuinera són les memòries de Maria Badia (l?Espluga de Francolí, 1911-2002). Filla de pagesos, de ben jove va anar a servir a Reus, on va començar a cuinar. Als anys 30, a Barcelona, va ser cuinera d?una família benestant i va assistir a les classes del xef Rondissoni a l?Institut de Cultura de la Dona.
LIBROS RELACIONADOS

Para Emprender Y Liderar.pdf

Celador Personal Estatutario Del Servicio De Salud De Castilla Y Leon (Sacyl). Temario.pdf

Laminas Erase Una Vez (Educacion Infantil).pdf

Historia De Catalunya (Modestia A Part).pdf

Cerocerocero.pdf

Mantantirulirula: Juegos Y Canciones De Ayer.pdf

Qp Matemàtiques 1 1º Primariaed 2011.pdf

Auxiliar De Servicios Generales De La Universidad De Zaragoza. Temario Volumen 1.pdf

La Masia De 1907.pdf

Los Autoestopistas Galacticos (Contiene: Guia Del Autoestopista Galactico; El Restaurante De Fin Del Mundo; La Vida, El Universo Y Todo Lo Demas.pdf