Pregunta-ho A La Supernanny: Consells Practics I Sensats Per Educ Ar Els Teus Fills

Descubre el libro de Pregunta-ho A La Supernanny: Consells Practics I Sensats Per Educ Ar Els Teus Fills con comercioslatinos.es. Lea el PDF de Pregunta-ho A La Supernanny: Consells Practics I Sensats Per Educ Ar Els Teus Fills en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pregunta-ho A La Supernanny: Consells Practics I Sensats Per Educ Ar Els Teus Fills y otros libros de Jo Frost.
Més consells de la Supernanny amb tot allò que qualsevol pare vol saber.La popularíssima SUPERNANNY de la televisió ha tornat a les nostres cases amb més dels consells que l'han fet famosa entre els pares de tot el món.Com han comprovat desenes de milions d'espectadors en més de trenta-set països, Jo Frost, la conegudíssima Supernanny, pot fer afrontar les rebequeries més salvatges i calmar els nens més trapelles. Els seus mètodes funcionen, i ho demostren les nombroses cartes i e-mails dels pares que l'adoren. A Pregunta-ho a la Supernanny, la Jo contesta a les preguntes que aquests li fan una vegada i una altra. Preguntes sobre l'hora d'anar a dormir, l'hora de banyar-se, la rivalitat entre germans, la independència... i molt més.
FECHA
2007
ISBN
9788466407885
AUTOR(A)
Jo Frost
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,32 MB
Comercioslatinos.es Pregunta-ho A La Supernanny: Consells Practics I Sensats Per Educ Ar Els Teus Fills Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
SUPERNANNY | Jo Frost | Libro y ebook
Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Pregunta-ho a la supernanny: consells practics i sensats per educ ar els teus fills y del autor Jo Frost. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Pregunta-ho a la supernanny: consells practics i sensats per educ ar els teus fills y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.
Pregunta-ho a La Supernanny: Consells Practics I Sensats ...
Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Supernanny: consells practics i sensats per educar els teus fills y del autor Jo Frost. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Supernanny: consells practics i sensats per educar els teus fills y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.
LIBROS RELACIONADOS

La Hija De Cayetana.pdf

Terapia Nutricia Medica En Ginecologia Y Obstetricia.pdf

Chiquicuentos 2.pdf

Musica. 3º Eso.pdf

La Espada De Joram - Vol2 La Profecia - Margaret Weis Y Tracy Hickman.pdf

Buenos Modos, Malas Modas. Urbanidad Siglo Xxi..pdf

Vamos Juntos A Belen! Nº 30: Juego De La Oca Basado En La Biblia.pdf

El Tigre Según Se Mire.pdf

Canto General.pdf

El Dique.pdf

Mis Años De Cine (1976-1979). Entre La Destape Y La ''Qualité''.pdf

En Transicion: La Frontera Entre Dictadura Y Democracia.pdf

Teología Del Nuevo Testamento.pdf

Camello De Verano.pdf

Matemáticas 6º Curso.pdf

Tremp D Or.pdf

Cuestion De Luz: (Sonetos).pdf

Eclipsi.pdf

'La Gente Terrible.'.pdf

Postals De Tot El Mon.pdf