Laia: La Terapia De Un Pastis (Cat)

Descubre el libro de Laia: La Terapia De Un Pastis (Cat) con comercioslatinos.es. Lea el PDF de Laia: La Terapia De Un Pastis (Cat) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Laia: La Terapia De Un Pastis (Cat) y otros libros de Maria Raspall Blanco.
Laia. La teràpia d’un pastís.Relat. És la trama de dues dònes; la Laia i la Mercè. La Laia és bipolar, i juntes ens expliquen les alegries i les angoixes d’aquesta enfermetat. En aquest relat hi ha molta veritat i molta fantasia, però una cosa us puc assegurar, va dedicat a totes les persones que tenim un “trastorn bipolar”. Aquest llibre no està pensat per plànyer-se, tot al contrari, per sapiguer acceptar, amb tot el que comporta, les pujades i les baixades d’aquesta enfermetat.Que ès la malaltia bipolar.“El trastorn bipolar consisteix en una alteració dels macanismes que regulen l’estat ànim.Ès una malaltiaheraditària, però això no vol dir que les probabilitats de que un fill d’una persona bipolar també el pateixi.Hi ha molts pacients bipolars que aconsegueixen portar una vida social, familiar i sentimental completament adaptada, amb un rendiment laboral igual a qualsevol altre persona no bipolar.La llista de persones afectades amb trastorn bipolar ès molt llarga, líders polítics com Churchill, pintors com Van Gogh o Gauguin, compositors com Shumann o Tchaikovsky, eminents escritors com Virginia Wolf, Hemingway, Herman Hesse, etc.
FECHA
2018
ISBN
9788417698089
AUTOR(A)
Maria Raspall Blanco
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,31 MB
Comercioslatinos.es Laia: La Terapia De Un Pastis (Cat) Image
DESCARGAR LEER EN LINEA
Laia Sala Psicòloga | Psicòloga
Dónde encontrar "LAIA. LA TERAPIA DE UN PASTIS" Disponible en 0 librerías . Buscar librerías a tu alrededor. Buscar librerías a tu alrededor. Sinopsis . Sinopsis de: "LAIA. LA TERAPIA DE UN PASTIS" Información no disponible Más sobre. RASPALL BLANCO, MARÍA. ...
Escoles especials Llar de Sant Josep
La rebosteria és una gran idea per entretenir a petits i grans, sobretot pels amants dels dolços.L'art de preparar o decorar pastissos o altres postres dolces, on la creativitat i els sabors en són els protagonistes. Si intentem mirar la part positiva d'aquest confinament, veurem que tenim temps per dedicar a la cuina i a la pastisseria.
LIBROS RELACIONADOS

Gran Atlas Mundial.pdf

Prevención O Protección.pdf

Un Amor En El Golden Spur.pdf

El Viejo Y El Mar - Adiós A Las Armas - Las Verdes Colinas De ÁFrica.pdf

La Rata Sabia 8. Cuaderno De Entretenimiento.pdf

Secuencias, Revista De Historia Del Cine, Nº 25.pdf

Diario Del Alumno De Educacion Fisica (5º Y 6º Primaria). Libro D El Maestro.pdf

Pierre Bourdieu: La Vida Com A Combat (Vull Saber).pdf

Yo, Mi, Me Contigo.pdf

El Bandido De Los Ojos Transparentes.pdf

Dragones.pdf

Enciclopedia Poética De España.pdf

Vida De Sancto Domingo De Silos. Vida De Sancta Oria, Virgen.pdf

Pluma De Pavo Real, Tambor De Piel De Perro.pdf

El Evangelio Segun Jesucristo.pdf

Lo Que No Sabía De Mí.pdf